GalerieCECIDA in imagini

Gallery Thumb I

Profesionalism inca de la intrare

Personalul de la receptie va sta la dispozitie atat pentru informatii cat si pentru a gestiona programarile sau activitatile dvs.

Gallery Thumb II

Salile de sedinta

Sunt gandite pentru a asigura atat comfortul cat si eficienta pentru discutiile de afaceri. Dotarea cu posturi de lucru si acces internet va asigura comunicarea neintrerupta.

Gallery Thumb III

Sala de asteptare

O atmosfera placuta unde puteti servi ceai sau cafea in timp ce urmariti stirile impreuna cu suportul personalului pentru solicitarile dvs.


Gallery Thumb IV

Birourile

Personal specializat in functie de solicitarile dvs asteapta cu nerabdare sa va cunoasca pentru a dezvolta impreuna cu CECIDA relatii de afaceri care sa va asigure succesul!


Gallery Thumb V

Salile de curs

CECIDA dispune de sali de curs ultramoderne proiectate pe baza unor principii occidentale de educare si formare profesionala pentru mediul de afaceri.

Gallery Thumb VI

Atingerea obiectivelor dvs

CECIDA gaseste solutii si atinge obiective prin experti si o retea de afaceri pe mai multe nivele, gata sa satisfaca si cele mai complexe nevoi.

Gallery Thumb VII

Va asteptam!

Indiferent daca sunteti in cautarea de clienti, gasirea unor solutii de eficientizare a proceselor de afaceri sau atingerea unor relatii specifice de afaceri, CECIDA va sta la dispozitie.