Simulare de proces - Lean Six Sigma (LSS)

Alex Leca by Scris de 

(1 vot)

Descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma cu aplicabilitate in orice fel de procese, cu aplicare concreta in procesele din domeniile financiar contabilitate, resurse umane, logistic/distributie sau asigurari, demonstrarea eficientei lucrului in grup pentru identificarea cauzelor de origine ale unei probleme, pentru gasirea si implementarea unor solutii comune, viabile si care sa reziste in timp, pregatirea in vederea obtinerii unei certificari internationale.

GRUP ŢINTĂ - Manageri sau Proprietari de procese din conducerea executivă, șefi de departamente, având sarcina de a menține performantele proceselor în care sunt implicați si de a veghea la îmbunatatirea lor continua, colaboratori in situația de a conduce un proiect pe termen scurt, pentru a aprecia daca LSS este recomandabilă, experți sau specialiști din procese invitați să participe in cadrul sesiunilor de rezolvare a problemelor si de ameliorare a performantelor proceselor din cadrul departamentelor respective

LECTORI

Ion Teohari, Lean Six Sigma International Certified Black Belt, IASSC Accredited Training Associate

Ion Teohari, inginer in electronică și telecomunicații, este freelancer, consultant în optimizare organizațională, având o experiență de peste 10 ani atât în proiecte Lean Six Sigma cât și în training. Dispune de asemenea de o experiență vastă în IT și comunicații, activând timp de 8 ani ca Sales Manager, apoi alți 8 ani, între 1998 și 2006, în calitate de Country Manager România pentru Meta Group Inc. USA, numărul doi mondial în consultanță IT&C.

Aurelian Iuscu, Lean Six Sigma Black Belt Expert, Co-founder Business Future Solutions si Advanced Thinking Innovation

Absolvent al Institutului Bancar Român, Facultatea de Management Financiar și al Facultății de Inginerie Mecanică, precum și al unui master în cadrul Academiei de Studii Economice în Comunicare și Relații Publice în Afaceri. Aurelian are o experiență profesională de 15 ani în zona financiar bancară, ocupând funcții de management în BRD – GSG. Proiectele gestionate au acoperit zonele de piețe de capital, operațiuni valutare, carduri bancare, reorganizare agenții, (re)design procese bancare, îmbunătățire și optimizare a proceselor de business, managementul schimbării. A fost implicat în implementarea de soluții de project management (EPM).

Lasa un comentariu

Completaeza toate campurile marcate cu (*). Nu este permisa introducerea de marcatori sau cod sursa.