Evenimente (4) Evenimente CECIDA

Evenimente

FORUMUL ECONOMIC ITALIA-ROMANIA 26 - 27 septembrie 2014

Alex Leca by

CCIRO Italia, in colaborare cu Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din cadrul Guvernului Romaniei si cu sprijinul Confartigianato, al Camerelor de Comert din Aquila si Perugia si al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania organizeaza in zilele de 26 si 27 septembrie 2014 a XII-a editie a Forumului economic Italia-Romania.

Simulare de proces - Lean Six Sigma (LSS)

Alex Leca by

Descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma cu aplicabilitate in orice fel de procese, cu aplicare concreta in procesele din domeniile financiar contabilitate, resurse umane, logistic/distributie sau asigurari, demonstrarea eficientei lucrului in grup pentru identificarea cauzelor de origine ale unei probleme, pentru gasirea si implementarea unor solutii comune, viabile si care sa reziste in timp, pregatirea in vederea obtinerii unei certificari internationale.

CURS METODOLOGIA LEAN SIX SIGMA

Alex Leca by

Obiectivele instruirii LEAN SIX SIGMA – CENTURA VERDE : Descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma; Demonstrarea eficientei lucrului in grup pentru identificarea cauzelor de origine ale unei probleme, pentru gasirea si implentarea unor solutii comune, viabile si care sa reziste in timp; Pregatirea in vederea obtinerii certificarii internationale.

Curs 6Sigma la CECIDA - editie pilot

Alex Leca by

Cursul a avut ca scop testarea functionalitatilor unei noi platforme si metodologii de lucru. Duis ut massa in sem dapibus dignissim. In semper at leo in consectetur. In sit amet mattis metus. Cras in auctor orci. Etiam vitae ipsum magna. Aliquam a elit quis orci tincidunt consectetur. Vivamus et nibh ut dolor lobortis gravida ut ut risus. Nam quis facilisis magna. Nunc imperdiet libero sapien, ut faucibus magna pharetra a. Mauris id commodo dolor.

Subscribe to this RSS feed