CECIDACateva cuvinte despre noi

Cine suntem…

CECIDA - Centrul de Excelenta, Cercetare, Inovare si Dezvoltare in Afaceri este o organizatie non-profit infiintata in 2014, care are drept scop sprijinirea, intermedierea, realizarea si coordonarea de activitati care sa contribuie la dezvlotarea mediului de cercetare si inovare in afaceri, acoperind cu prioritate urmatoarele sectoare de activitate: mediu, sanatate, educatie, turism, agricultura, administratie, informatica, cultura si altele.


Care sunt obiectivele noastre?

CECIDA isi propune sa devina un incubator de afaceri de succes, la nivel national si international, dispunand de resurse de know-how valoroase. Organizatia este formata dintr-un ansamblu de profesionisti din diverse domenii de acivitate: oameni de afaceri, juristi (notari, mediatori, avocati, judecatori), arhitecti, ingineri, economisti, informaticieni, profesori, medici, specialisti de top in management, agricultura, sociologi, experti in marketing.

Implicarea noastra este pe urmatoarele segmente de activitati:

  • Creare de parteneriate strategice atat in sectorul public, cat si in cel privat: prin impartasirea ideilor comune cu personalitati din lumea intreaga, in toate domeniile, inclusiv cel politic. Avem acces la organizatii profesionale, economice si patronale pe plan international.
  • Proiecte: gestiune si suport proiecte cu finantari private, de stat sau fonduri europene (finantari fonduri structurale 2014-2020).
  • Crestere business, start-up-uri: analiza si optimizare business, dezvoltare de personal: formare, training si coaching, imbunatatirea calitatii, consultanta, marketing research, toate acestea cu impact in cresterea profitabilitatii.
  • Activitati si evenimente de networking: mijlocirea de intalniri de afaceri, organizarea de congrese, conferinte, workshop-uri, grupuri de lucru tematice.
  • Activitati de promovare atat pe plan intern cat si international: lansari de produse pe piata, website-uri, newsletter, buletine informative, PR, branding, suport media, tipar si productie.

Tu poti sa fii unul dintre acesti profesionisti sau beneficiarul direct al CECIDA. Intreaga gama de servicii este disponibila, in urma aderarii ca membru CECIDA si achitarea unei cotizatii anuale.

Program

De Luni pana Vineri: 10 - 18
Sambata: inchis
Duminica: inchis

LocatieContacteaza-ne!

Formular de contact

Informatii

Sediul CECIDA se afla intre Kaufland / Billa Barbu Vacarescu si Parcul Circului pe strada Johannes Keppler asa cum puteti vizualiza pe harta. Va steptam!

Adresa

CECIDA
Strada Johannes Keppler nr. 29
Bucuresti, Romania

Locatia